Vergelijk Otium Eco Club Side bij 2 aanbieders

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.
Meest geboekt bij:

powered by:

Faciliteiten

Gedurende de zomermaanden wordt er een all-in principe gehanteerd. Hierbij zijn alle maaltijden en de meeste drankjes bij de logiesprijs inbegrepen.

In het grote restaurant van Otium Eco Club worden ontbijt, laat ontbijt, lunch en diner geserveerd alsmede snacks en late avond hapjes via een prachtig opgemaakt buffet. Zowel lokale als internationale gerechten kun je hier aantreffen. Verder is er een Turks à la carte restaurant waarvan je bij all-in 1x gratis gebruik van mag maken, net als het mediterane restaurant van de Otium Eco Club Side.

Naast drankjes in de restaurants kun je die ook nog krijgen in de bars op het complex: in de Lobby, in de Pool-bar, de beachbar en in de disco ‘s avonds. In de poolbar kun je tevens ook snacks krijgen.

Activiteiten en vermaak in Hotel Otium Eco Club Side

De mooie kinderclub van Otium Eco Club, waar de kinderen van 4 tot 12 terecht kunnen, is een prima oplossing voor ouders om de handen eens even vrij te hebben en wat anders te doen. Ze doen mee aan spelletjes, eenvoudige wedstrijdjes, kijken naar een poppenkast, gaan zwemmen of spelen in de speeltuin, schminken hun gezicht en meer van die leuke onvergetelijke momenten zoals kinderdisco.

Ouders kunnen dan wat anders doen zoals: sporten op het complex, zoals tennis, tafeltennis of luieren aan het zwembad, sporten aan het strand (gemotoriseerde sporten, duiken, snorkelen), of een bezoekje brengen aan de Hammam of Sauna van de Otium Eco Club. Daar zijn ook een fitness centrum, Jacuzzi, en nog wat andere leuke dingen gevestigd. Verder kun je er biljarten, darten en dergelijke.

Een animatieteam houdt de gasten van de Otium Eco Club zowel overdag als ‘s avonds bezig met allerhande leuke en sportieve bezigheden, maar die zijn uiteraard geheel vrijblijvend. Ze doen dat met een grote glimlach en grappen en grollen zijn niet vreemd voor ze, je kunt dus van alles verwachten.

‘ Avonds is er een show in het amphitheater waar je zeker eens moet gaan kijken, ze hebben er iets geweldigs van gemaakt.

Het prachtige zwembad van de Otium Eco Club staat omzoomd met ligstoelen en parasols, net als op het strand trouwens, en het heeft een paar leuke glijbanen om heerlijk in het water te plonsen.

Twee keer per week is er live muziek in de Otium Eco Club zodat je ook wat kunt dansen.
Op het hele terrein is internet aanwezig, net als in de kamers en de lobby, voor als je het niet kunt laten om in te loggen op de website van je bedrijf.

Foto's


Vergelijk Otium Eco Club Side bij 2 aanbieders Bekijk prijs